Chat with us, powered by LiveChat

30.000,- i IT-hjelp og online markedsføring - gratis.

Sammen med MTI IT-Service ønsker vi i Argonville Media å hjelpe bedrifter opp og fram i den digitale verden.  Vi samarbeider derfor om digitalgave.no

Et digitalt løft for din bedrift. 

Digital gave er en gavepakke fra MTI IT-Service og Argonville Media hvor du kan få digitale tjenester til en samlet verdi av 30 000,-

De færreste bedrifter vet hvilke muligheter de har gjennom digitale verktøy og strategier til å effektivisere sitt arbeid eller øke sitt salg. 

Ved å melde på din egen bedrift, eller en bedrift du mener kunne trenge litt hjelp, har du nå altså sjansen til å ta et steg opp og fram i den digitale verden.  

Salg og synlighet på nett.

Har din bedrift utfordringer med salg og synlighet på nett? Bruker dere mye penger på gamle salgskanaler hvor mesteparten av pengene renner rett ut vinduet? Da kan digitalgave.no være noe for deg.

Vi i Argonville har erfart at det er mange som tilsynelatende har forstått mulighetene som ligger på nett for både store og små bedrifter, men som ikke nødvendigvis klarer å utnytte disse mulighetene selv. 


Vi har hatt kunder som uten å vite det bokstavlig talt kastet bort nesten 70% av pengene de investerte i markedsføring på nett før vi viste dem hva som foregikk, og tok grep for å endre det.
— Eivind Antoniazzi, CEO

IT-hjelp fra MTI IT-Service.

Melder du på din bedrift på digitalgave.no kan du i tillegg til markedsføring fra oss vinne følgende fra vår samarbeidspartner MTI IT-Service:

MTI IT-Service bruker inntil 2 arb.dager på din bedrift. Fokus velger du selv ut fra f.eks. følgende områder:

  • Hvordan bruke nye skyløsninger som f.eks. Office 365
  • Hvordan effektivisere og spare ressurser med slike løsninger
  • Gjennomgang av bedriftens digitale sikkerhet.
  • Kartlegging av IT løsning på programvare og maskingvare
  • Konsulenttjenester / opplæring / workshop med tema etter avtale.

Meld på din egen bedrift, eller en bedrift du mener kunne trenge et digitalt løft på digitalgave.no.

Den utvalgte bedriften blir annonsert på digitalgave.no fredag 24. juni.