Chat with us, powered by LiveChat

Økte ressurser og ny kompetanse.

I dag gleder vi oss over å ha fått inn nye ressurser og ny kompetanse innen digital tryllekunstneri i Argonville. Det nye tilskuddet til bedriften er ingen ringere enn Tibor Mæhlum, en av norges første "webentreprenører", en spesialist innen "call 4 action" og innovativ forretningsutvikling.

Tibor har blant annet jobbet som head of Sales & Marketing i Chess, Head of business development i Fjord Norge samt salgs- og markedssjef i Intutor Group med fokus på digital forretningsutvikling. Med Tibor med på laget vil Argonville kunne levere flere og bedre digitale tjenester til våre kunder, og vi gleder oss til tiden framover med ham med på laget.

Litt om Tibor:

Alltid klar for nye digitale utfordringer. 

"Jeg kombinerer visjonær og strategisk filosofi med praktisk gjennomføringskraft - gjerne med en kreativ tvist, og alltid med en optimistisk, humørfylt og samlende energi." 

  • En av Norges første ”webentrepenører”, spesialist på ”call 4 action” og innovativ forretningsutvikling, med stor erfaring innen raskt voksende bransjer (FMCG). 
  • Merkevareprofilering, merkevareledelse, strategisk og operativ ledelse med resultatansvar. 
  •  Personalledelse og teamutvikling gjennom en årrekke.

Tibor er å treffe i våre lokaler i Hagellia 6 i Knarvik. Han kan nås på tlf. 9423000 eller på epost: tibor@argonville.no