Chat with us, powered by LiveChat

Hva skjedde med vinneren av Digital Gave 2016?

24 juni i fjor ble den Frekhaugbaserte bedriften MPM AS vinner av Digital Gave, og dermed også mottaker av digitale tjenester til en verdi av 30.000,-. Men hvordan brukte de gaven fra MTI IT Service og Argonville Media? Resultatet er historien om en bedrift som nå har tatt et stort steg i den digitale hverdagen.

Jeg har nå fått dataverktøy som virker, og unngår alle problemer med virus etc. Har all info samlet på 1 pc , mens jeg brukte 2 før. Jeg fikk god hjelp fra MTI med installasjon av programvare og opplæring.
— Bård Kjærgård, MPM.
Argonville fikk kunstnerisk frihet med design av logo og webside, og resultatet er vi er svært fornøyd med. Jeg kommer helt sikkert til å bruke Argonville igjen.
— Bård Kjærgård, MPM