Chat with us, powered by LiveChat

Argonville mottar Silver Partner sertifisering fra SharpSpring.

SharpSpringCertifiedSquared_Silver.png

Vi er stolt av å kunne fortelle at Argonville har mottatt Silver Partner sertifisering fra SharpSpring.

SharpSpring er en av de raskest voksende og mest fleksible marketing automation platformene i verden og er en suite av verktøy som hjelper selgere og markedsførere å skaffe seg flere leads, konvertere dem til kunder, og optimalisere avkastning på investeringer.

Go the extra mile. It's never crowded.

I skrivende stund er det bare 2 andre bedrifter i Norge som har mottatt Silver Partner sertifisering fra SharpSpring.

Hva betyr det å være sertifisert?

For å bli sertifisert som en SharpSpring Silver Partner må man gjennom 4 tester for å demonstrere sin kunnskap om marketing automation og SharpSpring platformen. Testene består blant annet av en 4 timers eksamen, praktiske øvelser i SharpSpring, samt implementering av flere av SharpSprings løsninger.

Hvorfor betyr sertifiseringen noe?

Vi i Argonville er dedikert i vårt arbeid med å tilby smarte og effektive markedsføringstjenester til deg som kunde. I et marked som konstant utvikler seg i forhold til teknologi og "best practices" viser ikke bare sertifiseringen vår ekspertise i SharpSpring som et software, men det viser også at vi investerer tid og penger i å holde oss oppdatert på inbound marketing, marketing automation strategier og verktøy. Sertifisering kan gi deg som potensiell kunde en trygghet og et "bevis" på at vi kan det vi prater om.

Interessert i å få vite mer om SharpSpring?

Du kan se noen av de viktigste egenskapene og fordelene med SharpSpring her:

 

Ellers kan du selvsagt ta kontakt med oss på tlf. 40 29 92 70 eller kontakt@argonville.no