Chat with us, powered by LiveChat

Tiltrekk kundene med inbound marketing

Vi blir alle bombardert med reklame, hver eneste dag. Outbound Marketing, som avbrytende reklame, direkte e-poster, eller “cold calling”, har som formål å få oss direkte på kroken. Problemet er at de ofte opplevelses som irriterende og lite relevante avbrytelser - enten de er på tv-skjermen, i innboksen eller på mobilen din.

outbound-marketing-2.jpg

Liker du avbrytende reklame som telefonselgere og uønsket e-post?

Disse Outbound-tiltakene viser seg å ha stadig mindre effekt og koster nesten alltid mer enn de smaker. Årsaken er enkel…

Nå for tiden finnes det mange måter for mottakeren å blokkere reklamen din på. Folk har også mer kontroll på hvilke markedsføring de ønsker å motta. Derfor satser nå stadig flere virksomheter på selve motsatsen til steindyre “løp-og-kjøp” kampanjer. Inbound marketing er navnet.

La kundene finne deg

Inbound marketing handler om å ha tiltrekningskraft. Poenget med denne strategien er å tiltrekke seg interessenter og kunder gjennom relavant, nyttig, interessant - ja i bunn og grunn innhold og budskap som oppleves som verdifullt for den enkelte person eller bedrift. Det handler om å bygge opp et tillitsforhold over tid og å skape troverdighet rundt din bedrift, noe som senere kan vise seg å bli et mangårig, ja livslangt kundeforhold.

Inbound marketing er kort fortalt en markedføringsstrategi der man skaper og distribuerer et så godt og relevant innhold at kundene selv oppsøker din nettside, blir interesserte og ønsker å kjøpe av deg.

inbound-brei.jpg

Ikke avbryt potensielle kunder. Tiltrekk dem!

Det er altså snakk om en helhetlig tilnærming til digital markedsføring der det benyttes metoder og verktøy som har som mål å få kunder til å oppsøke din virksomhet - gjennom matnyttig og meningsfylt innhold og positiv samhandling.

I praksis betyr dette at vi benytter digital kommunikasjon i form av bl.a. blogging, sosiale medier og søkemotorer for å skape oppmerksomhet hos og kommunisere med potensielle kunder. Prosessene er i stor grad altså basert på at de styres og påvirkes av kunden selv.

Vi i Argonville brenner for inbound marketing

Vi skriver engasjerende artikler med de rette nøkkelordene, lager engasjerende videoer, optimaliserer innholdet ditt hos de viktigste søkemotorene, promoterer det på sosiale medier og lager klare call-to-actions som skaper motivert trafikk på dine landingssider.

Rett innhold + rett tid + rett sted = suksess!

En helt sentral faktor for å lykkes er å treffe kunden med relevant innhold, på rett sted, og til riktig tid. Det vil gjøre markedsføringen din verdifull for dine potensielle kunder. Dessuten legger vi vekt på å analysere resultatet av kampanjene dine, slik at vi sammen kan finne ut hvilke områder som trenger justering for å sikre framtidig suksess.

analysere-resultatet-av-kampanjene.jpg

Analyse av kampanjer gir viktig lærdom og mulighet til forbedring.

De rette verktøyene for inbound marketing.

Et effektivt og helt sentralt hjelpemiddel for oss er markedføringsverktøyet SharpSpring, som er verdens raskest voksende marketing automation software for markedsføringsbyråer.

SharpSpringCertifiedCircle_Silver_2.png

Vi er stolt av å være sertifisert som SharpSpring Silver Partner, noe som gjør at vi evner å ta ut full effekt fra dette slagkraftige og alt-i-ett markedsføringssystemet.

SharpSpring har alle de beste inbound-verktøyene samlet på ett sted, noe som gir et sentralisert og enormt kraftig markedsføringssystem.

Det er en kjent sak at Inbound marketing er mer effektivt og genererer flere leads enn outbound-aktiviter. I tillegg er også inbound vesentlig rimeligere, og skaper mindre støy, samtidig som du bygger tillit og troverdighet rundt din merkevare.

Med Inbound marketing betaler du altså mindre, men får større effekt, flere lojale kunder og et bedre resultat.

teste inbound marketing i din bedrift?

team-av-markedsførere.jpg

Vi er klare for å hjelpe deg!
Er du klar for å teste?

Argonville har et team av markedførere og innholdsutviklere som brenner etter å hjelpe deg hjelpe deg med å øke dine leads, kunder og inntjening. Vi sørger ikke bare for at du får mer trafikk til nettsiden din, men at du får den riktige trafikken - og de rette kundene.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift.