Chat with us, powered by LiveChat
annonsering-i-søkeresultatet-på-google.jpg

Fast annonsering i søkeresultatet til Google

Med annonsering i søkeresultatet til Google kan du bli sett av potensielle kunder i det øyeblikket de søker etter nettopp det du tilbyr. Søker folk etter din tjeneste og du ikke er i søkeresultatet? Da er du usynlig. Er du usynlig - eksisterer du ikke. Enklere enn dette blir det ikke.

Vi administrerer annonseringen for deg og sørger for at din bedrift er synlig i søkeresultatet - du tar deg av henvendelsene. Priser fra 1990,- eks. mva.

 
annonsering-i-bannernettverket-til-google.jpg

Fast annonsering med displayannonser / bannerannonser i Googlenettverket.

Vis bannerannonser til personer som har vist interesse for produkter eller tjenester du tilbyr, eller f.eks. til menn i lederstillinger mellom 40-50 år i oljebransjen som befinner seg på Mongstad utenfor Bergen. Google Ads-bannerannonser presenteres på over to millioner nettsteder og i over 650 000 apper, slik at annonsen din vises der målgruppen din befinner seg.

Et typisk scenario: En person har besøkt dine konkurrenters nettsider etter et kjapt søk på Google. Når han i etterkant skal lese nyheter på f.eks. dagbladet eller nettavisen vil han bli møtt med annonser for din bedrift som treffer ham med relevant budskap.

Vi administrerer annonseringen for deg og sørger for at din bedrift er synlig for målgruppen din - du tar deg av henvendelsene. Priser fra 1990,- eks. mva.

 
Er du usynlig - eksisterer du ikke.