Om oss

ET DIGITALT MEDIEBYRÅ

SharpSpringCertifiedCircle_Silver_2.png

Argonville Media er et digitalt mediebyrå med hovedkontor i Knarvik i Lindås kommune. Bedriften ble startet i 2008 og er i dag heleid av Argonville Holding.

Med fokus på digitale medier har Argonville Media levert tjenester til et stort utvalg kunder med varierende størrelse, og bedriftens ansatte besitter bred kompetanse innen digitale medier, salg og markedsføring.

Argonville er sertifisert SharpSpring Silver Partner.


Folkene

 
 
eivind-old.jpg

Eivind Antoniazzi - daglig leder

Lang og bred erfaring fra IT- og reklamebransjen med en brennende interesse for ny teknologi og smarte løsninger. Har blant annet Bachelorgrad i multimedieteknologi og - design fra Universitet i Agder.

Tlf. 40 29 92 70

 
malene+1.jpg

Malene Fjærtoft - digital markedsfører

Kreativ markedsfører med glødende interesse for sosiale medier og digital strategi. Har blant annet Bachelorgrad i kreativ markedsføring fra Høgskolen i Bergen.

Tlf.

 
0 (1).jpg

Geir Dahle - tekstforfatter og innholdsprodusent.

1968-modell fra Molde med over tjue års erfaring fra media, reklame og kommunikasjon. Har teften for å lage treffende tekster med budskap som skaper engasjement hos leserne. Bred og variert erfaring gjør at Geir har et godt lag med ulike teksttyper og sjangere, både til papir og i digitalt format.

 

Glenn Løite - regnskapsfører og rådgiver

Lang erfaring som blant annet daglig leder og regnskapsfører, med genuin interesse for økonomi og tall.