Vi sørger for at din bedrift er

synlig på google 

for dem som søker etter dine tjenester eller produkter med

Vi er selvsagt sertifisert Google partner


Kontakt oss

 Om ikke du er tilstede på Google - er i alle fall konkurrenten det.


Se video av et typisk scenario: 


Treff potensielle kunder når de er i kjøpsmodus.

Med annonsering i søkeresultatet til Google kan du bli sett av potensielle kunder i det øyeblikket de søker etter nettopp det du tilbyr. Søker folk etter din tjeneste og du ikke er i søkeresultatet? Da er du usynlig. Er du usynlig - eksisterer du ikke. Enklere enn dette blir det ikke.

Vi administrerer annonseringen for deg og sørger for at din bedrift er synlig i søkeresultatet - du tar deg av henvendelsene.

Treff potensielle kunder som har vist interesse for det du tilbyr.

Vis bannerannonser til personer som har vist interesse for produkter eller tjenester du tilbyr, eller f.eks. til menn i lederstillinger mellom 40-50 år i oljebransjen som befinner seg på Mongstad utenfor Bergen. Google Ads-bannerannonser presenteres på over to millioner nettsteder og i over 650 000 apper, slik at annonsen din vises der målgruppen din befinner seg.

Et typisk scenario: En person har besøkt dine konkurrenters nettsider etter et kjapt søk på Google. Når han i etterkant skal lese nyheter på f.eks. dagbladet eller nettavisen vil han bli møtt med annonser for din bedrift som treffer ham med relevant budskap.

Vi annonserer for deg på Google - du tar deg av henvendelsene!


Fyll ut kontaktskjemaet for en uforpliktende prat som avklarer behov og muligheter uten forpliktelser. 


Eller, ring oss nå: 40 29 92 70

Separate email addresses with a comma.