Synlige og selgende websider

Ditt viktigste markedsføringsverktøy. Punktum.

Vi har levert selgende websider tilpasset behov og budsjett siden 2008, er Norges høyest sertifiserte SharpSpring partner og hjelper deg med alt fra den enkle landingssiden til den store multifunksjonelle websiden med innebyggede og automatiserte markedsførings- og salgsverktøy.


Få en uforpliktende prat

 

Er din webside optimalisert for salg og synlighet i dag? 

En webside skal ikke bare ha "oppdatert informasjon om din bedrift". Den skal være synlig på nettet og den skal selge ditt produkt og formidle ditt budskap. Er din webside utdatert, lite synlig og ikke selgende? Da er det på høy tid du gjør noe med det.


Førsteinntrykk betyr noe

Når potensielle kunder vurderer bedriften din er ofte websiden det første de møter. Da er det avgjørende at de får en god opplevelse av møtet og at du fremstår som du ønsker.

Men “pen å se på” holder ikke..

Vi lager websider som er tiltalende, men vet at det ikke holder å bare se pen ut for å prestere. 

En webside har alltid et formål. Det kan være å selge et produkt der og da, få potensielle kunder til å ta kontakt med deg eller det kan være en ren informasjonskanal for de besøkende. Uansett må websiden tilpasses formålet. Dette hjelper vi deg med.

Optimal funksjon på alle flater er en selvfølge

Websiden din må fungere optimalt på alle flater den skal sees på. I dag er det mobiltelefon som er den mest brukte flaten. Fungerer websiden din optimalt på mobil i dag?

Vet du hvordan din målgruppe bruker websiden din eller hvilke enheter de bruker? Enkle analyser kan gi deg svar på dette slik at du kan tilpasse websiden din til målgruppen.

Websiden bør være èn del av en større digital satsing.

Ikke se på websiden din som en enkeltstående enhet men som et av flere digitale verktøy som din bedrift strategisk kan bruke for å nå deres mål.

Vi har markedsføring og salg i tankene med alt vi gjør og vi vet at en webside som genererer leads og salg er verdt mer enn en som ikke gjør det.

Vi har kompetansen og verktøyene som skal til for å lage en webside som hjelper deg med å nå målene dine.

 Vi har levert synlige og selgende websider siden 2008


“Vi leverer websider tilpasset ditt behov og ditt budsjett, fra den enkle landingssiden til den store multifunksjonelle websiden med innebyggede og automatiserte markedsførings og salgsverktøy.” 

 

Yes, jeg trenger en synlig og selgende webside!


Fyll ut kontaktskjemaet for en uforpliktende prat som avklarer behov og muligheter uten forpliktelser. 


Eller, ring oss nå: 40 29 92 70

Separate email addresses with a comma.