Hvorfor annonsere på Google for å få flere kunder?

Å annonsere på Google er en av de mest effektive måtene å skaffe kunder og øke synligheten for bedriften din i den digitale verden. 

Her er noen grunner til hvorfor Google-annonsering er viktig for å tiltrekke seg kunder:


  1. Økt synlighet: Google er verdens mest populære søkemotor og behandler milliarder av søk hver dag. Ved å annonsere på Google, øker du sjansene for at potensielle kunder finner bedriften din når de søker etter produkter eller tjenester som du tilbyr.

  2. Målrettet markedsføring: Google-annonser lar deg målrette annonser mot bestemte søkeord og demografiske grupper. Dette betyr at du kan nå ut til kunder som er mest sannsynlige å være interessert i dine produkter eller tjenester, noe som øker konverteringsraten og avkastningen på investeringen.

  3. Budsjettvennlig: Med Google-annonser betaler du bare når noen klikker på annonsen din (Pay-Per-Click, eller PPC). Dette gjør det enkelt å kontrollere utgiftene og sikre at du får valuta for pengene. Du kan også sette et daglig budsjett og justere annonseringsstrategien din etter behov.

  4. Fleksibilitet og skalerbarhet: Google-annonsering er en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses etter bedriftens behov og mål. Du kan enkelt justere søkeord, budsjett og annonseringsmål, og du kan også skalere annonseringsinnsatsen opp eller ned etter behov.

  5. Målbare resultater: Google-annonser gir deg detaljerte analyser og innsikt i annonsens ytelse. Du kan spore klikk, konverteringer, kostnad per konvertering og andre viktige metrikker, noe som gjør det enkelt å vurdere effektiviteten av annonseringsstrategien og gjøre nødvendige justeringer.

  6. Raskere resultater enn SEO: Mens søkemotoroptimalisering (SEO) er en viktig del av en langsiktig digital markedsføringsstrategi, kan det ta tid før du ser resultater. Google-annonsering gir derimot umiddelbare resultater og lar deg raskt nå ut til potensielle kunder.

  7. Konkurransefortrinn: Små og mellomstore bedrifter konkurrerer ofte med større aktører med større markedsføringsbudsjetter. Ved å annonsere på Google kan du nå ut til kunder som kanskje ikke ville ha funnet bedriften din ellers, og dermed skaffe et konkurransefortrinn i markedet.

Samlet sett er Google-annonsering en viktig del av en vellykket digital markedsføringsstrategi som kan hjelpe bedrifter med å skaffe nye kunder, øke salget og vokse i et stadig mer konkurransedyktig digitalt landskap.

Argonville er Google partner og vi har lang erfaring med å skaffe henvendelser og salg til våre kunder gjennom annonsering på Google. 

Er du interessert i å få hjelp med vekst i din bedrift? Ta kontakt med oss i dag!


Forberedt for framtiden med GA4
Universal Analytics forsvinner, det vet vi. Ikke la viktig data forsvinne i samme slengen.