SEO

Søkemotoroptimalisering

Administrer og utfør søkemotoroptimalisering selv, med vårt SEO-verktøy.

Kontakt oss

Søkemotoroptimalisering (SEO) er prosessen med å forbedre synligheten og rangeringen av et nettsted eller en nettside på søkemotorresultatsider (SERP). SEO er viktig fordi det bidrar til å sikre at en nettside er tilgjengelig for en søkemotor og forbedrer sjansene for at siden blir funnet av brukere som søker etter spesifikke søkeord eller fraser.

Det er mange forskjellige faktorer som kan påvirke rangeringen av et nettsted i søkemotorresultater, inkludert bruken av søkeord, kvaliteten og relevansen til innholdet på nettstedet, strukturen og organiseringen av nettstedet, og den generelle brukeropplevelsen. Ved å optimalisere disse og andre faktorer er det mulig å forbedre rangeringen av en nettside i søkeresultater og øke antall besøkende på siden.

Det er mange forskjellige teknikker og strategier som kan brukes til å optimalisere et nettsted for søkemotorer, inkludert optimalisering på siden (som søkeordundersøkelse og innholdsoptimalisering), off-side optimalisering (som koblingsbygging og markedsføring på sosiale medier), og teknisk SEO (som å forbedre nettstedets hastighet og mobilkompatibilitet). 

De spesifikke teknikkene som brukes vil avhenge av målene til nettstedet og målgruppen.

Vårt SEO-verktøy skanner websiden din og viser status, hva som er bra og hva som er dårlig. 

Du får en enkel todo-liste, som viser deg hva som må/kan endres for å oppnå bedre resultat.  Enklere blir  det ikke!

 

Kontakt oss for en demo! 

Vi hjelper deg i gang med SEO-arbeidet på din egen webside.
Separate email addresses with a comma.