Salgsmaskinen 
skaffer deg henvendelser eller salg! 


No Cure? No pay!


Du betaler kun pr. henvendelse eller direkte salg. Start salgsmaskinen      Få en uforpliktende prat!


Salgsmaskinen skaffer deg henvendelser eller salg! 


No Cure? No pay!


Du betaler kun pr. henvendelse eller direkte salg. 


Start salgsmaskinen 

Få en uforpliktende prat!


Slik fungerer salgsmaskinen:

1. Vi vurderer markedet ditt.

Her undersøker vi markedet for dine produkter og tjenester og vurderer om din bedrift passer for vår "No cure? No pay!"-løsning. Dersom vi mener din bedrift har gode nok muligheter i markedet kan vi gå videre til steg 2. 

2. Vi inngår avtale.

Her setter vi opp en avtale som sier noe om hvordan markedsføringen skal foregå og hva du skal betale pr. henvendelse eller salg. 

3. Salgsmaskinen er i gang!

Når alt er på plass vil du motta henvendelser og/eller salg fra vår markedsføring. Dersom du ikke får henvendelser eller salg betaler du heller ingenting. 

Salgsmaskinen fungerer for de fleste typer bedrifter. 


Salgsmaskinen fungerer for de fleste typer bedrifter, nettbutikker, små- eller store bedrifter i et lokalt, nasjonalt eller internasjonalt marked. 


Fyll ut skjemaet og vi starter å se helt uforpliktende på om salgsmaskinen kan passe for akkurat din bedrift.


Separate email addresses with a comma.

Vi velger Argonville​

Vi er Google Partner. Dette betyr blant annet at våre ansatte er sertifiserte og har tilgang til ressursene, brukerstøtten og de innovative verktøyene de trenger for at du som kunde skal få mest mulig ut av annonsekronene dine.

Vi er Norges høyest sertifiserte SharpSpring partner og har den høyeste sertifiseringen det er mulig å få på platformen: Platinum partner sertifisering.

1. Salg

Vi hjelper deg med å selge dine tjenester og produkter med merkevarebyggende og selgende websider tilpasset målgruppen din og med tydelige call-4-actions. 

2. Synlighet

Vi sørger for at du er synlig på rett måte for din målgruppe ved markedsføring og merkevarebygging der målgruppen befinner seg.

3. Smarte løsninger

Vi hjelper deg med å være bedre enn konkurrentene og samtidig ha en bedre effekt av markedbudsjettet gjennom analyse, optimalisering og smarte verktøy.