Syv grunner til å velge Squarespace til din webside.

Enkelhet: 

Squarespace er kjent for sitt brukervennlige grensesnitt og intuitive dra-og-slipp-nettstedbygger, noe som gjør det enklere for ikke-tekniske brukere å bygge og administrere sine egne nettsider. 

Designfleksibilitet: 

Squarespace tilbyr et bredt spekter av tilpassbare maler og designalternativer, slik at brukere kan lage unike og visuelt tiltalende nettsteder uten behov for kodeferdigheter. 

E-handelsmuligheter: 

Squarespace tilbyr innebygd e-handelsfunksjonalitet, noe som gjør det enkelt å sette opp en nettbutikk og administrere salgstransaksjoner direkte gjennom plattformen. 

SEO-vennlig: 

Squarespace er designet med søkemotoroptimalisering (SEO) i tankene, noe som gjør det enklere for nettsteder å rangere høyere i søkemotorresultater. 

Sikkerhet: 

Squarespace tar sikkerhet på alvor og tilbyr en rekke funksjoner for å beskytte nettstedet ditt og dets brukere, inkludert regelmessige sikkerhetsoppdateringer og beskyttelse mot skadelig programvare og hackingforsøk. 

Integrasjon med andre verktøy: 

Squarespace tilbyr integrasjon med en rekke tredjepartsverktøy og tjenester, for eksempel e-postmarkedsføringsplattformer og sosiale medienettverk, slik at brukere enkelt kan koble til og administrere sin online tilstedeværelse på ett sted. 

Profesjonell støtte: 

Squarespace tilbyr 24/7 kundestøtte og ressurser som videoopplæringer og brukerveiledninger for å hjelpe brukere med å bygge og administrere nettsidene sine.

Hvorfor always on?
Markedsføringskampanjer på hele tiden?